Filtreaza dupa pret
Sorteaza
   Pret
crescator
Ofer meditatii matematica
Ofer meditatii matematica
Ofer meditatii la matematica M2 pentru examenul de Bacalaureat. pretul este de 30 de lei sedinta de 2 ore.
30 RON
Curs Corel Draw
Curs Corel Draw
Curs Corel Draw - Standardul Profesional pentru Grafica Vectoriala, studiul programului fiind inclus in curriculum scolar. Urmarind acest curs de grafica, veti utiliza Corel ca un profesionist iar realziarea de lucrari grafice, la orice nivel , va fi o placere. Veti invata sa realizati logo, sigle, machetari de flyere, reviste, banere, carti de vizita, orice printuri.
150 RON / buc
Curs Autocad 2015
Curs Autocad 2015
Un Curs Autocad 2015 profesional, complet, pentru lucrul in spatiul 2D si 3D. Doua DVD cu peste 210 lectii video si peste 570 de fisiere de exercitii suport va invata sa lucrati cu toate instrumentele si cele mai complexe tehnici Autocad 2015, indiferent de domeniu: arhitectura, design interior, mobilier, constructii, instalatii, mecanica, constructii. Pentru clientii al caror computer ruleaza mai lent, exista cursuri Autocad pentru versiuni anterioare, la preturi mai mici. Studiati acasa, in confortul propriului camin si in propriul ritm. Cele 2 DVD raman ale dvs si puteti apela oricand la ele pentru a va reaminti tehnici de lucru.
500 RON / buc
Curs Adobe Illustrator CC
Curs Adobe Illustrator CC
Curs Video Adobe Illustrator, standardul mondial pentru grafica vectoriala. Aveti la dispozitie un pachet complet de lectii video care constituie un foarte eficient curs la distanta, care contine 90 de lectii video, peste 210 fisiere de exercitii in stadiul initial si final. Urmariti operatiile desfasurate pe ecran, ascultati explicatiile, apoi reluati tehnicile pe propria statie.
180 RON / buc
Meditatii engleza
Meditatii engleza
Meditez limba engleza conversationala pentru interviuri, munca in strainatate si emigrare (UK, Danemarca, Canada, Suedia, Grecia etc.), pentru domenii specifice: medicina, asistenta sociala, vanzari, constructii, agricultura, transporturi etc., cat si pentru elevi clasele I – XII, studenti, examene - certificari (Cambridge, IELTS, TOEFL, UBELT etc). Lucrez si online pe SKYPE. Curs structurat intensiv, personalizat si program flexibil. Profesoara tanara cu experienta didactica. Pret: 40 lei/sedinta de 2h (1 persoana, individual). mail: addacond@yahoo.com sau tel 0742954419 (Iasi)
40 RON
Fara poza
Proiecte de licenta diverse
Realizez lucrari de licenta/disertatie originale pentru limbile franceza si engleza , indiferent de natura acestora (literatura sau gramatica, administrarea afacerilor etc ).
1 RON
Fara poza
Meditatii biologie bac, admitere
Meditatii la Biologie, pentru bacalaureat, admitere la facultate, alte examene. Am experienta de peste 15 ani, folosesc o metoda cu succes garantat! Pretul unei sedinte de 2 ore este de 50 lei. Ma pot deplasa la domiciliul elevului.
50 RON
Fara poza
Meditatie limba engleza
Traducător cu o experienţa de peste 9 ani, ofer cursuri particulare in regim de meditaţii pentru limba engleză cu multa răbdare, atenţie si eficacitate pentru copii - KIDS (6-7 ani), JUNIORS (8-10 ani) si SENIORS (11-14 ani) si nu numai. Copilul dvs. va învăţa si exersa limba engleză în mod eficient cu ajutorul metodelor moderne si interactive de predare, suport audio -video devenind mai încrezător în abilităţile proprii. Cursurile sunt concepute astfel încât să maximizeze performanta copilului dvs., iar varietăţile de subiecte interesante adaptate in funcţie de vârsta fiecăruia îl vor stimula să folosească limba engleză pentru a comunica. Tariful este de 35 lei / 2 ore de curs
35 RON / ora
Meditatii pt. orice nivel Limba ENGLEZA
Meditatii pt. orice nivel Limba ENGLEZA
Absolvent al facultății și masteratului de limbă engleză și bun pedagog ofer meditații în Iași pentru orice nivel și orice vârstă la limba engleză. Preț: 35 lei ședința de două ore. Ofer seriozitate, eficiență și plăcere pentru a învăța limba engleză.
35 RON
Fara poza
Meditatii la romana
Ofer pregatire la romana pentru obtinerea performantei la scoala si pentru a reusi la orice tip de examen ( evaluare nationala, bacalaureat , admitere la colegii sau facultate)Asigur recuperarea materiei la cei cu lipsuri mari. Indrum efectuarea temelor . Profesoara cu experienta (peste 30 de ani la catedra ) Profesoara cu experienta tel 0742956225
40 RON
Fara poza
Meditatie la franceza
Ofer pregatire pentru asimilarea rapida a limbii franceze curente pentru a reusi la un interviu de angajare in UE , sau pentru cei care doresc sa emigreze. Profesoara cu experienta
30 RON
Cursuri autorizate ANC
Cursuri autorizate ANC
Oportunitati pe piata muncii si a accesarii fondurilor europene:va invitam sa va califucati, specializati, perfectionati si/sau sa accesati fonduri europene!Cursuri:Manager Proiect, Expert accesare fonduri europene, Evaluator Proiecte, Expert achizitii publice, Formator, Inspector Resurse Umane, Apicultor, Lucrator in cultura plantelor
Curs video tehnologia materialelor
Curs video tehnologia materialelor
Un set de animatii, simulari si modelari 3D care ilustreaza sugestiv principalele fenomene, principii, procese si operatii caracteristice Tehnologiei Mecanice si Lacatuseriei, precum si Asamblarilor Mecanice. Contine filme cu simulari si modelari 3D, precum si planse la dimensiuni mari, printabile, pentru dotarea cabinetelor tehnice.
400 RON / buc
Curs video desen tehnic
Curs video desen tehnic
Softul educaţional pentru Desen Tehnic este alcătuit din cca. 90 de filme avi, 40 de fişiere executabile interactive, 90 de imagini, 150 desene dxf realizate cu programe gratuite si 40 de desene dwg realizate de Iprotim SA, 40 de aplicaţii VRM/VRML, însoţite de un vast material teoretic: 80 pagini de documentatie tehnica format pdf. Modelare 3D, simulari.
400 RON / buc
Curs Gimp
Curs Gimp
Curs de editarea computerizata a imaginii cu Gimp, un program gratuit care are performante extrem de bune comparativ cu Adobe Photoshop. Acest Curs de prelucrare a imaginii, realizat in urma unei experiente de multi ani in domeniul grafic, va vor oferi informatii elementare referitoare la grafica si conceptele implicate, va vor arata cum se realizeaza principalele operatii in domeniul editarii grafice, fotografiei, editarii documentelor pentru tipar sau web. Veti fi condusi printr-un traseu educational care va va invata cum sa stapaniti conceptele editarii grafice, utilizand 3 programe grafice: Gimp, Adobe Photoshop Elements si pentru care puteti lua de pagina Adobe un trial de 30 zile, si inca un progam gratuit, excelent editor grafic, toate fiind disponibile gratuit pe internet.
80 RON / buc
Curs Autocad 2D si 3D cu indrumator pdf
Curs Autocad 2D si 3D cu indrumator pdf
Curs Autocad 2D si 3D, lectii video plus indrumator de studiu Pdf. Trateaza integral si intr-o maniera aplicativa, operatiile si tehnicile de lucru in spatiul 2D si 3D. Cursul pentru Invăţarea / Predarea Programului Autocad este sub forma a 3 CD-uri/ un DVD conţinând 75 de aplicaţii sintetice sub formă de Lecţii Video, având la dispoziţie si un manual CAD în format Pdf, pentru notiunile teoretice.
150 RON / buc
Curs Autocad 3D
Curs Autocad 3D
Curs Autocad 3D, Lectii Video care trateaza aplicaţii avansate Autocad în spaţiul tridimensional, curs autocad in care invatati editarea formelor complexe in spatiul tridimensional. Datorita complexitatii componentelor mecanice, am ales un desen de ansamblu mecanic, pentru ca daca invatati sa desenati aceste obiecte, veti putea desena orice.
100 RON / buc
Curs principii de Design
Curs principii de Design
Acest Curs Principii de Design si estetica imaginii se adreseaza acelora care doresc ca mesajul lor sa fie receptionat intr-un mod cat mai eficient de catre auditor, astfel ca informatia pe care o transmit sa ajunga nealterata la destinatar. De foarte multe ori, diferenta intre o imagine reusita si una dezastruoasa consta in rearanjarea, reordonarea unor elemente. Veti invata principii grafice esentiale, notiuni de design, astfel incat prezentarea dvs sa aiba impact, sa asigure retentia maxima a informatiei: cum sa potriviti contrastul, sa alegeti fonturile, care sunt relatiile dintre componentele prezentarii dvs
90 RON / buc
Curs web design Joomla!
Curs web design Joomla!
oomla! este cel mai puternic editor de pagini web, din gama softurilor profesionale gratuite, open source. Joomla este stabil, rapid, puternic usor de utilizat, genereaza un cod html curat , concis, are capabilitati extinse referitor la bazele de date si, cel mai important, este gratuit. Nu necesita nici un fel de cunostinte referitoare la html, php, etc. Va punem la dispozitie un Curs Joomla pe un DVD cu 53 de Lectii Video, insotite de fisiere de exercitii si suport, in urma carora veti invata sa instalati serverul Apache si componentele Joomla! pe calculatorul dumneavoastra.
125 RON / buc
Curs Adobe Photoshop CC
Curs Adobe Photoshop CC
Doua DVD continand 108 lectii video si peste 580 de fisiere de exercitiu si presetari, care va asista de-a lungul procesului de invatare a lucrului cu Adobe Photoshop CC, ultima versiune. Pe baza exercitiilor in stadiu initial si final si cu ajutorul lectiilor si explicatiilor audio, veti reusi sa invatati de la setari de interfata, pana la corectii de imagine complexe, editari fotografice si colaje, veti putea ajusta si repara orice imagine pentru web design sau print. Cursul este conceput pe baza a 15 de ani de experienta in grafica si design.
200 RON / buc
Pagina 1 din 2    1 2 Urmatoare