aboneaza RSS
recomanda  Distribuie Facebook  Distribuie Google+  Distribuie Twitter
Alte anunturi   
Sortare dupa:   Pret
crescator
descrescator
Vrei sa fii manager proiect?
Valabil: 15-Sep-2014
Daca va doriti sa deveniti Manager Proiect, sa va gestionati proria afacere, sa puteti participa la achizitii publice,sau sa aveti un job in proiecte cu finantare europeana, va invitam la CURS MANAGER PROIECT, Iasi, 29 - 31.08.14 si lunar Acreditat Autoritatea Nationala de Calificari Cod COR 242101 Cost Curs, Examen si Diploma 800 lei Oferta speciala 340 lei Bonus: reducere la Curs Expert accesare fonduri europene! Informatii: Cursul nostru va ofera real si corect informatii si competente necesare scrierii, accesarii si implementarii de de proiecte finantate din fonduri europene. Veti putea sa va dezvoltati afacerea, sau veti invata pasii necesari scrierii unui proiect, sau veti dobandi competentele necesare obtinerii un job intr-un proiect cu finantare europeana. Va invitam la un curs structurat in doua parti: 40% din timp veti asimila cunostintele teoretice despre initierea unei idei de proiect, pasii necesarii realizarii proiectului, resursele necesare solicitantului, iar 60% din timp veti lucra la propiul proiect, functie de nevoia proprie. Daca sunteti interesati de accesare sau informatii despre fonduri europene, va recomandam sa participati in prima faza la acest curs, MP si dupa acesta, la Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Eu. Absolventii cursului, in urma examenului, primesc Certificatul ANC de manager Proiect( cod COR 242101), acesta oferindu-va dreptul de a practica meseria de Manager Proiect, prin Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi Ministerul educatiei, Cercetarii si Inovarii. Certificatul/ Diploma de absolvire este insotit de un Supliment Europass, ambele fiind recunoscute in toata U.E. Ambele documente sunt utile pentru cei care doresc să se angajeze ca Manager proiect in proiecte cu finantare europena sau alte finantari, ca tranieri de specialitate in domeniu, ca experti in echipele care scriu sau implementeaza proiecte sau pentru cei care participa la achizitii publice si unde este obligatoriu Certificat Manager Proiect. Cursul se finalizeaza cu examen, in prezenta Comisiei ANC,iar Certificatul se elibereaza in max 7 - 10 zile. Pentru detalii accesati site-ul nostru si contactatine la 0756434469, office@cursuri-autorizate.eu
340 RON / buc
Meditatii pt. orice nivel Limba ENGLEZA
Valabil: 11-Sep-2014
Absolvent al facultății și masteratului de limbă engleză și bun pedagog ofer meditații în Iași pentru orice nivel și orice vârstă la limba engleză. Preț: 35 lei ședința de două ore. Ofer seriozitate, eficiență și plăcere pentru a învăța limba engleză.
35 RON
Meditatie limba engleza
Valabil: 31-Aug-2014
Traducător cu o experienţa de peste 9 ani, ofer cursuri particulare in regim de meditaţii pentru limba engleză cu multa răbdare, atenţie si eficacitate pentru copii - KIDS (6-7 ani), JUNIORS (8-10 ani) si SENIORS (11-14 ani) si nu numai. Copilul dvs. va învăţa si exersa limba engleză în mod eficient cu ajutorul metodelor moderne si interactive de predare, suport audio -video devenind mai încrezător în abilităţile proprii. Cursurile sunt concepute astfel încât să maximizeze performanta copilului dvs., iar varietăţile de subiecte interesante adaptate in funcţie de vârsta fiecăruia îl vor stimula să folosească limba engleză pentru a comunica. Tariful este de 35 lei / 2 ore de curs
35 RON / ora
Meditatie la franceza
Valabil: 27-Aug-2014
Ofer pregatire pentru asimilarea limbii franceze conversationale, pentru cei care doresc sa lucreze in UE sau sa emigreze in Canada Profesoara cu experienta
30 RON
Romana-engleza
Valabil: 27-Dec-2014
PROFESOARĂ, CU MULT CALM SI SERIOZITATE, PRECUM SI CU REZULTATE ÎN LUCRUL INDIVIDUAL SAU LA CLASĂ, MEDITEZ ELEVI, LA DOMICILIUL LOR, PENTRU EXAMENE SAU PENTRU OBTINEREA PERFORMANTELOR. TEL. 0768389244, 0753484933
25 RON / ora
negociabil
Curs audit energetic in orasul Iasi
Valabil: 03-Dec-2014
Asociatia Profesionala pentru Certificare Energetica organizeaza cursul “Tehnica auditului energetic pentru cladiri” in orasul Iasi, incepand cu data de 05 iulie 2014. Inscrierile se primesc pana la data de 03 iulie 2014. Relatii suplimentare la tel: 0232/276.258, 0732/009.888; 0732/155.888 sau la adresa de e-mail: audit_energ@yahoo.com.
2.400 RON
Oferta de curs asistent manager
Valabil: 24-Nov-2014
FunnyPcWorld organizeaza curs de asistent manager in Iasi si orasele invecinate. In cadrul cursului de secretariat in Iasi va veti insusi capacitatea de organizare si eficienta, precum si calitatile de comunicare ale unui asistent manager. Consultati oferta de curs asistent manager FunnyPcWorld si inscrieti-va direct online !
400 RON
Cursuri calculator in Iasi
Valabil: 24-Nov-2014
Va punem la dispozitie cursuri de calculator in Iasi ce se adreaseaza atat incepatorilor sau celor din mediul afacerilor, cat si persoanelor de varsta a treia. Fiecare modul are un pret diferit in functie de notiunile care se predau.
600 RON
Oferta de curs programare C++
Valabil: 24-Nov-2014
Propunem cea mai atractiva oferta de curs programare C++ Iasi. Durata cursului este de 60 de ore organizate in 20 de sedinte a cate 3 h. Pretul unui curs de programare C++ Iasi este de 600 ron. Profitati de oferta FunnyPcWorld si inscrieti-va la un curs de programare Iasi.
600 RON
Alege cursuri de web design in Iasi
Valabil: 24-Nov-2014
Cursuri de web design in Iasi desfasurat pe parcursul a 60 de ore, adica 30 de sedinte de 2 h. In urma cursurilor de web design veti invata ce este un domeniu, cum sa descifrati limbajul html, cum sa creati formulare html si php, cum sa folositi Cpanel de la contul de gazduire... Descoperiti pe cea mai atractiva oferta de cursuri web design in Iasi la 600 ron !
600 RON
Curs grafica in Iasi
Valabil: 24-Nov-2014
Organizam curs grafica in Iasi pentru a va introduce in lumea graficii de tip rastru si a graficii vectoriale cu ajutorul celor doua programe de grafica : photoshop si corel. In urma absolvirii cursului de grafica veti putea realiza coperte de carte, machete publicitare, ajustari cromatice, si compozitionale... Apelati acum la oferta FunnyPcWorld si inscrieti-va la un curs de grafica in Iasi pentru a va fundamenta cunsotintele exsitente sau a pastrunde in aceasta lume magica !
500 RON
Oferta de cursuri de italiana in Iasi
Valabil: 24-Nov-2014
Cursuri de italiana in Iasi organizate de FunnyPcWorld, centru de perfectionare in Iasi! Cursul are o durata de 40 de h structurate in 20 de sedinte a cate 2 h la pretul de 400 ron. Cursul de italiana se poate urma si in module separate a cate 20 de ore la pretul de 250 ron. Cereti online toate informatiile necesare si inscrieti-va la un curs de italiana in Iasi !
400 RON
Alege cursuri de limba germana in Iasi
Valabil: 24-Nov-2014
Cursuri limba germana in Iasi organizate de FunnyPcWorld, centru de formare profesionala in Iasi. Cursurile de germana au fost concepute pe module pentru a acoperi intreaga arei de interes a cursantilor: incepatori, intermediari si avanasati. Fiecare modul se desfasoara pe 40 de ore, adica 20 de sedinte a cate 2 h. Costul unui modul este de 400 ron.
400 RON
Oferte de cursuri limba engleza
Valabil: 24-Nov-2014
Organizam cursuri de limba engleza in Iasi si in orasele invecinate. Ne adresam tuturor grupelor de varsta, astfel incat va oferim de la cursuri de limba engleza pentru copii, adoslescenti sau pentru categorii profesionale. De asemenea, cursul de limba engleza este structurat pe mai multe module de predare in functie de nivelul fiecaruia: incepator, intermediar si avansat. Fiecare modul se desfasoara pe o perioada de 40 de ore. Contactati FunnyPcWorld pentru a va inscrie la un cursuri de limba engleza in Iasi!
400 RON
Cursuri specializare in securitate
Valabil: 08-Nov-2014
Cursuri de specializare organizate de ASOCIATIA MOLID PENTRU TEHNICI DE SECURITATE: Proiectant sisteme de securitate - specializare - Cod COR: 215119 - 1200 LEI Manager Securitate – 1400 lei Inginer sisteme de securitate Cod COR 215222 – 1000 lei Tehnician sisteme de detectie, supraveghere video, control acces”- 900 lei Dispecer centru alarma – 500 lei
500 RON / buc
Proiecte de licenta diverse
Valabil: 21-Oct-2014
Realizez lucrari de licenta/disertatie originale pentru limbile franceza si engleza , indiferent de natura acestora (literatura sau gramatica, administrarea afacerilor etc ).
1 RON