Meditatie limba engleza
Traducător cu o experienţa de peste 9 ani, ofer cursuri particulare in regim de meditaţii pentru limba engleză cu multa răbdare, atenţie si eficacitate pentru copii - KIDS (6-7 ani), JUNIORS (8-10 ani) si SENIORS (11-14 ani) si nu numai. Copilul dvs. va învăţa si exersa limba engleză în mod eficient cu ajutorul metodelor moderne si interactive de predare, suport audio -video devenind mai încrezător în abilităţile proprii. Cursurile sunt concepute astfel încât să maximizeze performanta copilului dvs., iar varietăţile de subiecte interesante adaptate in funcţie de vârsta fiecăruia îl vor stimula să folosească limba engleză pentru a comunica. Tariful este de 35 lei / 2 ore de curs
35 RON / ora
Proiecte de licenta diverse
Realizez lucrari de licenta/disertatie originale pentru limbile franceza si engleza , indiferent de natura acestora (literatura sau gramatica, administrarea afacerilor etc ).
1 RON
Meditatii engleza
Meditez limba engleza conversationala pentru interviuri, munca in strainatate si emigrare (UK, Danemarca, Canada, Suedia, Grecia etc.), pentru domenii specifice: medicina, asistenta sociala, vanzari, constructii, agricultura, transporturi etc., cat si pentru elevi clasele I – XII, studenti, examene - certificari (Cambridge, IELTS, TOEFL, UBELT etc). Lucrez si online pe SKYPE. Curs structurat intensiv, personalizat si program flexibil. Profesoara tanara cu experienta didactica. Pret: 30 lei/sedinta de 2h (1 persoana, individual). mail: addacond@yahoo.com sau tel 0742954419 (Iasi)
30 RON
Meditatii matematica
Meditez matematica, orice nivel: corigente, BAC, recuperarea materiei, evaluari, teste initiale cat si pentru studenti sau performanta (olimpiade si concursuri). Profesor tanar dar cu experienta la catedra si rabdare, garantez progrese vizibile in timp scurt. Lucru metodic, individual, adaptat la cunostintele elevului si la cerintele profilului. Daca e nevoie, ma deplasez la domiciliul elevului. Pret - 30 lei/ sedinta de 2h tel 0755545977
30 RON
Curs Adobe Photoshop CC
Curs profesional Adobe Photoshop CC in 2 DVD-uri cu 101 de Lectii video care trateaza complet modul de lucru cu cel mai utilizat editor grafic, Adobe Photoshop CC. Lectiile Video Photoshop CC sunt structurate pe 3 module: incepator, mediu si avansat.Veti pleca de la interfata programului si veti ajunge sa faceti cele mai complexe editari, ajustari si colaje fotografice.
250 RON / buc
Curs Tehnician sisteme de detectie DSCAM
Centrul de formare profesionala vă invită să participaţi la programul de pregătire profesională acreditat TEHNICIAN SISTEME DE SUPRAVEGHERE VIDEO ( DSVCAM), COR 352130. Certificatul de absolvire este recunoscut şi în statele membre ale Uniunii Europene. Perioada:din momentul in care se formeaza o grupa de minim 9-15 cursanti in Iasi si in SUCEAVA Cursul începe la ora 16.30 până la ora 21.00 iar examenul va fi programat de la ora 16.30 Locatie:SUCEAVA Coditii acces: - Absolvent studii medii ( liceu cu sau fara BAC) Important: Cursul incepe in momentul in care se formeaza o grupa de minim 9-15 cursanti. Relatii suplimentare la pe site sau la tel:0723.252.222
850 RON / buc
Cursuri specializare in securitate
Cursuri de specializare organizate de ASOCIATIA MOLID PENTRU TEHNICI DE SECURITATE: Proiectant sisteme de securitate - specializare - Cod COR: 215119 - 1200 LEI Manager Securitate – 1400 lei Inginer sisteme de securitate Cod COR 215222 – 1000 lei Tehnician sisteme de detectie, supraveghere video, control acces”- 900 lei Dispecer centru alarma – 500 lei
500 RON / buc
Meditatii istorie
Ofer convenabil meditatii istorie pentru bacalaureat si admitere facultate
50 RON
Meditatii matematica
Profesor, meditez la matematică copii în clasele V-XII. Cu mult calm şi răbdare toate problemele se pot rezolva. Rezultate rapide, garantate de experienţă. Gabriela 0748590466 / 0763066571
40 RON
Curs inspector resurse umane
Va doriti sa deveniti un profesionist in domeniul resurselor umane? Va doriti sa va pastrati locul de munca din 2015 prin dobandirea competentelor necesare postului pe care profesati ? Va doriti ca Cv-ul dumneavoastra sa fie intotdeauna ales de un angajator, pe baza pregatirii certificate? Daca raspunsul este DA la cel putin una dintre intrebari, inscrieti-va la CURS! Structural Euro Fond&Training organizeza in data de 1-2 noiembrie la Iasi, curs IRU, Autorizat ANC (CNFPA),Cod COR 333304. Cost 700 lei, inclusiv Diploma/ Examen Oferta: 340 lei Informatii despre curs: Cursul nostru va ofera dobandirea cunostintelor si tehnicilor pentru a fi un bun Inspector Resurse Umane, experienta tehnica si practica in activiatea de recrutare, de gestionare a documentelor de evidenta a personalului, de planificare a activitatii zilnice in comapnii de stat sau private. Cursul se desfasoara pe baza metodei invatarii experientiale, astfel incat 70% din timp va fi alocat aplicatiilor pe proiecte, partea practica a cursului, iar restul de 30% va fi alocat asimilarii de cunostinte teoretice. Lucrul in echipa va sta la baza acestor aplicatii, cursantii vor fi grupati in echipe si vor lucra impreuna pe intreaga durata a cursului, la elaborarea unui proiect. Obtinerea certificarii ofera dreptul absolventior de a practica meseria de Inspector Resurse umane (cod COR 33304) in Companii de stat si private, cursul fiind un curs cu certificare ANC, fost CNFPA (prin Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii). Competente dobandite: 1. Comunicarea cu angajatii 2. Aplicarea prevederilor legale referitoare la SSM si SU 3. Planificarea activitatilor 4. Organizarea recrutarii personalului 5. Administrarea bazei de date a evidentei personalului 6. Intocmirea documentelor de evident a personalului 7. Gestionarea documentelor de evident a personalului 8. Intocmirea registrului general de evident a salariatilor 9. Intocmirea statului de plata pt personalul angajat. Persoana de contact pentru detalii si inscriere: Cristina Stofor ----------------------------- Retraining Coordinator Iasi, Structural Euro Fond&Training Tel: 0727 500039 Mail: cursuriautorizate2014@gmail.com
340 RON
Curs Corel Draw
Curs Corel Draw - Standardul Profesional pentru Grafica Vectoriala, studiul programului fiind inclus in curriculum scolar. Urmarind acest curs de grafica, veti utiliza Corel ca un profesionist iar realziarea de lucrari grafice, la orice nivel , va fi o placere. Veti invata sa realizati logo, sigle, machetari de flyere, reviste, banere, carti de vizita, orice printuri.
150 RON / buc
Curs Autocad alternativ
Sunteti inginer, arhitect, constructor si aveti nevoie sa creati, sa modificati desene Autocad in format DWG / DXF, dar nu va permiteti o licenta Autocad ? Sunteti cadru didactic si nu puteti preda Autocad deoarece scoala nu are bani pentru licenta software? Iata solutia, sub forma unui program gratuit chiar in scopuri comerciale, aproape IDENTIC cu Autocad Acum puteti desena in format Autocad DWG chiar in scopuri comerciale, puteti preda Autocad in scoala dvs. fara sa aveti nevoie de licenta Autodesk / Autocad.
100 RON / buc
Curs european Autocad
Curs Autocad 2D si 3D, Proiect international, lectii video dupa care se studiaza in 5 tari europene. Cursul este tradus in 5 limbi straine! Cursul este inregistrat ISBN si conceput de formatori de formator ANC/CNFPA. Structura lectiilor video a fost conceputa de specialisti in formarea de personal din Belgia, Germania, Italia si Olanda. Studiati in confortul caminului dumneavoastra, in propriul ritm, urmarind lectiile video, ascultand explicatiile audio, studiind zonele de zoom din lectiile video, indicatiile din casutele de detaliere de pe ecran si lucrand cu fisierele de exercitii puse la dispozitia dvs. pe DVD. Cursul are teste de final de capitol, exercitii in stadiul initial si final.
520 RON / buc
Curs Adobe Illustrator CC
Curs Video Adobe Illustrator, standardul mondial pentru grafica vectoriala. Aveti la dispozitie un pachet complet de lectii video care constituie un foarte eficient curs la distanta, care contine 90 de lectii video, peste 210 fisiere de exercitii in stadiul initial si final. Urmariti operatiile desfasurate pe ecran, ascultati explicatiile, apoi reluati tehnicile pe propria statie.
200 RON / buc
Curs Adobe Camera Raw
Curs Adobe Camera Raw, destinat cursantilor avansati, care au cunostinte de editare grafica avansate in Adobe Photoshop, si care doresc sa atinga un nivel expert de utilizare fluxului de lucru format din Adobe Photoshop si Camera Raw (aplicatie gratuita Adobe) . Cursul Adobe Camera Raw vine in completarea Cursului Adobe Photoshop.
170 RON / buc
Romana-engleza
PROFESOARĂ, CU MULT CALM SI SERIOZITATE, PRECUM SI CU REZULTATE ÎN LUCRUL INDIVIDUAL SAU LA CLASĂ, MEDITEZ ELEVI, LA DOMICILIUL LOR, PENTRU EXAMENE SAU PENTRU OBTINEREA PERFORMANTELOR. TEL. 0768389244, 0753484933
25 RON / ora
Curs audit energetic in orasul Iasi
Asociatia Profesionala pentru Certificare Energetica organizeaza cursul “Tehnica auditului energetic pentru cladiri” in orasul Iasi, incepand cu data de 05 iulie 2014. Inscrierile se primesc pana la data de 03 iulie 2014. Relatii suplimentare la tel: 0232/276.258, 0732/009.888; 0732/155.888 sau la adresa de e-mail: audit_energ@yahoo.com.
2.400 RON
Oferta de curs asistent manager
FunnyPcWorld organizeaza curs de asistent manager in Iasi si orasele invecinate. In cadrul cursului de secretariat in Iasi va veti insusi capacitatea de organizare si eficienta, precum si calitatile de comunicare ale unui asistent manager. Consultati oferta de curs asistent manager FunnyPcWorld si inscrieti-va direct online !
400 RON
Cursuri calculator in Iasi
Va punem la dispozitie cursuri de calculator in Iasi ce se adreaseaza atat incepatorilor sau celor din mediul afacerilor, cat si persoanelor de varsta a treia. Fiecare modul are un pret diferit in functie de notiunile care se predau.
600 RON
Oferta de curs programare C++
Propunem cea mai atractiva oferta de curs programare C++ Iasi. Durata cursului este de 60 de ore organizate in 20 de sedinte a cate 3 h. Pretul unui curs de programare C++ Iasi este de 600 ron. Profitati de oferta FunnyPcWorld si inscrieti-va la un curs de programare Iasi.
600 RON
Pagina 1 din 2    1 2 Urmatoare