Filtreaza dupa pret
Sorteaza
   Pret
crescator
Fara poza
Proiecte de licenta diverse
Realizez lucrari de licenta/disertatie originale pentru limbile franceza si engleza , indiferent de natura acestora (literatura sau gramatica, administrarea afacerilor etc ).
1 RON
Meditatii engleza
Meditatii engleza
Meditez limba engleza conversationala pentru interviuri, munca in strainatate si emigrare (UK, Danemarca, Canada, Suedia, Grecia etc.), pentru domenii specifice: medicina, asistenta sociala, vanzari, constructii, agricultura, transporturi etc., cat si pentru elevi clasele I – XII, studenti, examene - certificari (Cambridge, IELTS, TOEFL, UBELT etc). Lucrez si online pe SKYPE. Curs structurat intensiv, personalizat si program flexibil. Profesoara tanara cu experienta didactica. Pret: 30 lei/sedinta de 2h (1 persoana, individual). mail: addacond@yahoo.com sau tel 0742954419 (Iasi)
30 RON
Meditatii matematica
Meditatii matematica
Meditez matematica, orice nivel: corigente, BAC, recuperarea materiei, evaluari, teste initiale cat si pentru studenti sau performanta (olimpiade si concursuri). Profesor tanar dar cu experienta la catedra si rabdare, garantez progrese vizibile in timp scurt. Lucru metodic, individual, adaptat la cunostintele elevului si la cerintele profilului. Daca e nevoie, ma deplasez la domiciliul elevului. Pret - 30 lei/ sedinta de 2h tel 0755545977
30 RON
Fara poza
Meditatii la romana
Ofer pregatire la romana pentru obtinerea performantei la scoala si pentru a reusi la orice tip de examen ( evaluare nationala, bacalaureat , admitere la colegii sau facultate)Asigur recuperarea materiei la cei cu lipsuri mari. Indrum efectuarea temelor . Profesoara cu experienta (peste 30 de ani la catedra ) Profesoara cu experienta tel 0742956225
40 RON
Fara poza
Meditatie la franceza
Ofer pregatire pentru asimilarea rapida a limbii franceze curente pentru a reusi la un interviu de angajare in UE , sau pentru cei care doresc sa emigreze. Profesoara cu experienta
30 RON
Fara poza
Curs Tehnician sisteme de detectie DSCAM
Centrul de formare profesionala vă invită să participaţi la programul de pregătire profesională acreditat TEHNICIAN SISTEME DE SUPRAVEGHERE VIDEO ( DSVCAM), COR 352130. Certificatul de absolvire este recunoscut şi în statele membre ale Uniunii Europene. Perioada:din momentul in care se formeaza o grupa de minim 9-15 cursanti in Iasi si in SUCEAVA Cursul începe la ora 16.30 până la ora 21.00 iar examenul va fi programat de la ora 16.30 Locatie:SUCEAVA Coditii acces: - Absolvent studii medii ( liceu cu sau fara BAC) Important: Cursul incepe in momentul in care se formeaza o grupa de minim 9-15 cursanti. Relatii suplimentare la pe site sau la tel:0723.252.222
850 RON / buc
Fara poza
Cursuri specializare in securitate
Cursuri de specializare organizate de ASOCIATIA MOLID PENTRU TEHNICI DE SECURITATE: Proiectant sisteme de securitate - specializare - Cod COR: 215119 - 1200 LEI Manager Securitate – 1400 lei Inginer sisteme de securitate Cod COR 215222 – 1000 lei Tehnician sisteme de detectie, supraveghere video, control acces”- 900 lei Dispecer centru alarma – 500 lei
500 RON / buc
Fara poza
Meditatii biologie bac, admitere
Meditatii la Biologie, pentru bacalaureat, admitere la facultate, alte examene. Am experienta de peste 15 ani, folosesc o metoda cu succes garantat! Pretul unei sedinte de 2 ore este de 50 lei. Ma pot deplasa la domiciliul elevului.
50 RON
Curs Corel Draw
Curs Corel Draw
Curs Corel Draw - Standardul Profesional pentru Grafica Vectoriala, studiul programului fiind inclus in curriculum scolar. Urmarind acest curs de grafica, veti utiliza Corel ca un profesionist iar realziarea de lucrari grafice, la orice nivel , va fi o placere. Veti invata sa realizati logo, sigle, machetari de flyere, reviste, banere, carti de vizita, orice printuri.
150 RON / buc
Curs Autocad 2015
Curs Autocad 2015
Un Curs Autocad 2015 profesional, complet, pentru lucrul in spatiul 2D si 3D. Doua DVD cu peste 210 lectii video si peste 570 de fisiere de exercitii suport va invata sa lucrati cu toate instrumentele si cele mai complexe tehnici Autocad 2015, indiferent de domeniu: arhitectura, design interior, mobilier, constructii, instalatii, mecanica, constructii. Pentru clientii al caror computer ruleaza mai lent, exista cursuri Autocad pentru versiuni anterioare, la preturi mai mici. Studiati acasa, in confortul propriului camin si in propriul ritm. Cele 2 DVD raman ale dvs si puteti apela oricand la ele pentru a va reaminti tehnici de lucru.
500 RON / buc
Curs Adobe Camera Raw
Curs Adobe Camera Raw
Curs Adobe Camera Raw, destinat cursantilor avansati, care au cunostinte de editare grafica avansate in Adobe Photoshop, si care doresc sa atinga un nivel expert de utilizare fluxului de lucru format din Adobe Photoshop si Camera Raw (aplicatie gratuita Adobe) . Cursul Adobe Camera Raw vine in completarea Cursului Adobe Photoshop.
130 RON / buc
Curs Adobe Illustrator CC
Curs Adobe Illustrator CC
Curs Video Adobe Illustrator, standardul mondial pentru grafica vectoriala. Aveti la dispozitie un pachet complet de lectii video care constituie un foarte eficient curs la distanta, care contine 90 de lectii video, peste 210 fisiere de exercitii in stadiul initial si final. Urmariti operatiile desfasurate pe ecran, ascultati explicatiile, apoi reluati tehnicile pe propria statie.
180 RON / buc
Curs Autocad alternativ
Curs Autocad alternativ
Sunteti inginer, arhitect sau constructor si aveti nevoie sa creati, sa modificati desene Autocad in format DWG / DXF, dar nu va permiteti o licenta Autocad ? Sunteti cadru didactic si nu puteti preda Autocad deoarece scoala nu are bani pentru licenta software? Iata solutia, sub forma unui program gratuit chiar in scopuri comerciale, aproape IDENTIC cu Autocad Acum puteti desena in format Autocad DWG chiar in scopuri comerciale, puteti preda Autocad in scoala dvs. fara sa aveti nevoie de licenta Autodesk / Autocad.
100 RON / buc
Meditatii Matematica Clasele I-XII
Meditatii Matematica Clasele I-XII
Ofer meditatii pentru clasele I-XII. Am experienta atat cu elevi de gimnaziu, cat si cu elevi de liceu. Durata unei sedinte poate fi de 1h,1h 30' sau 2h, in functie de necesitatea si nivelul elevului. Pretul unei sedinte de 2h este de 30 de lei. Rog si ofer seriozitate.
30 RON
Fara poza
Realizare proiecte de licenta
daca nu ai timp sa iti faci proiectul de licenta sau de disertatie, pot sa-l realizez eu cu o singura conditie- sa fii serios.proiectele sunt originale, fara a fi copiate.
10 EUR / buc
Fara poza
Meditatii engleza/ franceza via skype
Invatati pentru profesie si examene o limba engleza sau o limba franceza corecta si la un nivel superior de utilizare.Profesoara cu experienta ofer cursuri de limba franceza sau limba engleza cua jutorul unei metode noi si atractive mai precis via Skype. nu trebuie sa aveti cunsotinte aprofundate de calculator, ci minimul de a folosi un fisier word. metoda este una invaziva, eficienta, comoda si la indemana oricui. economisim timp si bani petransport, iar in mediul dvs confortabil metoda devine chiar vine in ajutorul, atat al studentilr/adultilor cat si al profesorilor. rog seriozitate
1 RON / ora