Filtreaza dupa pret
Sorteaza
   Pret
crescator
Curs Adobe Illustrator CC
Curs Adobe Illustrator CC
Curs Video Adobe Illustrator, standardul mondial pentru grafica vectoriala. Aveti la dispozitie un pachet complet de lectii video care constituie un foarte eficient curs la distanta, care contine 90 de lectii video, peste 210 fisiere de exercitii in stadiul initial si final. Urmariti operatiile desfasurate pe ecran, ascultati explicatiile, apoi reluati tehnicile pe propria statie.
180 RON / buc
Curs Adobe Camera Raw
Curs Adobe Camera Raw
Curs Adobe Camera Raw, destinat cursantilor avansati, care au cunostinte de editare grafica avansate in Adobe Photoshop, si care doresc sa atinga un nivel expert de utilizare fluxului de lucru format din Adobe Photoshop si Camera Raw (aplicatie gratuita Adobe) . Cursul Adobe Camera Raw vine in completarea Cursului Adobe Photoshop.
130 RON / buc
Meditatii pt. orice nivel Limba ENGLEZA
Meditatii pt. orice nivel Limba ENGLEZA
Absolvent al facultății și masteratului de limbă engleză și bun pedagog ofer meditații īn Iași pentru orice nivel și orice vārstă la limba engleză. Preț: 35 lei ședința de două ore. Ofer seriozitate, eficiență și plăcere pentru a īnvăța limba engleză.
35 RON
Fara poza
Romana-engleza
PROFESOARĂ, CU MULT CALM SI SERIOZITATE, PRECUM SI CU REZULTATE ĪN LUCRUL INDIVIDUAL SAU LA CLASĂ, MEDITEZ ELEVI, LA DOMICILIUL LOR, PENTRU EXAMENE SAU PENTRU OBTINEREA PERFORMANTELOR. TEL. 0768389244, 0753484933
25 RON / ora
Fara poza
Oferta de curs asistent manager
FunnyPcWorld organizeaza curs de asistent manager in Iasi si orasele invecinate. In cadrul cursului de secretariat in Iasi va veti insusi capacitatea de organizare si eficienta, precum si calitatile de comunicare ale unui asistent manager. Consultati oferta de curs asistent manager FunnyPcWorld si inscrieti-va direct online !
400 RON
Fara poza
Oferta de cursuri de italiana in Iasi
Cursuri de italiana in Iasi organizate de FunnyPcWorld, centru de perfectionare in Iasi! Cursul are o durata de 40 de h structurate in 20 de sedinte a cate 2 h la pretul de 400 ron. Cursul de italiana se poate urma si in module separate a cate 20 de ore la pretul de 250 ron. Cereti online toate informatiile necesare si inscrieti-va la un curs de italiana in Iasi !
400 RON
Fara poza
Alege cursuri de limba germana in Iasi
Cursuri limba germana in Iasi organizate de FunnyPcWorld, centru de formare profesionala in Iasi. Cursurile de germana au fost concepute pe module pentru a acoperi intreaga arei de interes a cursantilor: incepatori, intermediari si avanasati. Fiecare modul se desfasoara pe 40 de ore, adica 20 de sedinte a cate 2 h. Costul unui modul este de 400 ron.
400 RON
Fara poza
Cursuri calculator in Iasi
Va punem la dispozitie cursuri de calculator in Iasi ce se adreaseaza atat incepatorilor sau celor din mediul afacerilor, cat si persoanelor de varsta a treia. Fiecare modul are un pret diferit in functie de notiunile care se predau.
600 RON
Fara poza
Oferte de cursuri limba engleza
Organizam cursuri de limba engleza in Iasi si in orasele invecinate. Ne adresam tuturor grupelor de varsta, astfel incat va oferim de la cursuri de limba engleza pentru copii, adoslescenti sau pentru categorii profesionale. De asemenea, cursul de limba engleza este structurat pe mai multe module de predare in functie de nivelul fiecaruia: incepator, intermediar si avansat. Fiecare modul se desfasoara pe o perioada de 40 de ore. Contactati FunnyPcWorld pentru a va inscrie la un cursuri de limba engleza in Iasi!
400 RON
Fara poza
Alege cursuri de web design in Iasi
Cursuri de web design in Iasi desfasurat pe parcursul a 60 de ore, adica 30 de sedinte de 2 h. In urma cursurilor de web design veti invata ce este un domeniu, cum sa descifrati limbajul html, cum sa creati formulare html si php, cum sa folositi Cpanel de la contul de gazduire... Descoperiti pe cea mai atractiva oferta de cursuri web design in Iasi la 600 ron !
600 RON
Fara poza
Oferta de curs programare C++
Propunem cea mai atractiva oferta de curs programare C++ Iasi. Durata cursului este de 60 de ore organizate in 20 de sedinte a cate 3 h. Pretul unui curs de programare C++ Iasi este de 600 ron. Profitati de oferta FunnyPcWorld si inscrieti-va la un curs de programare Iasi.
600 RON
Fara poza
Realizare proiecte de licenta
daca nu ai timp sa iti faci proiectul de licenta sau de disertatie, pot sa-l realizez eu cu o singura conditie- sa fii serios.proiectele sunt originale, fara a fi copiate.
10 EUR / buc
Fara poza
Meditatii engleza/ franceza via skype
Invatati pentru profesie si examene o limba engleza sau o limba franceza corecta si la un nivel superior de utilizare.Profesoara cu experienta ofer cursuri de limba franceza sau limba engleza cua jutorul unei metode noi si atractive mai precis via Skype. nu trebuie sa aveti cunsotinte aprofundate de calculator, ci minimul de a folosi un fisier word. metoda este una invaziva, eficienta, comoda si la indemana oricui. economisim timp si bani petransport, iar in mediul dvs confortabil metoda devine chiar vine in ajutorul, atat al studentilr/adultilor cat si al profesorilor. rog seriozitate
1 RON / ora
Curs Corel Draw
Curs Corel Draw
Curs Corel Draw - Standardul Profesional pentru Grafica Vectoriala, studiul programului fiind inclus in curriculum scolar. Urmarind acest curs de grafica, veti utiliza Corel ca un profesionist iar realziarea de lucrari grafice, la orice nivel , va fi o placere. Veti invata sa realizati logo, sigle, machetari de flyere, reviste, banere, carti de vizita, orice printuri.
150 RON / buc
Curs Autocad alternativ
Curs Autocad alternativ
Sunteti inginer, arhitect sau constructor si aveti nevoie sa creati, sa modificati desene Autocad in format DWG / DXF, dar nu va permiteti o licenta Autocad ? Sunteti cadru didactic si nu puteti preda Autocad deoarece scoala nu are bani pentru licenta software? Iata solutia, sub forma unui program gratuit chiar in scopuri comerciale, aproape IDENTIC cu Autocad Acum puteti desena in format Autocad DWG chiar in scopuri comerciale, puteti preda Autocad in scoala dvs. fara sa aveti nevoie de licenta Autodesk / Autocad.
100 RON / buc